God anledning

HVORFOR BYTTE TIL KOSAN GAS

Vi har samlet et team av erfarne gasseksperter for å finne den beste løsningen for virksomheten din. Vi jobber målrettet for LPG og kundene våre. Teknisk kompetanse i samspill med avansert teknologi – vi ønsker hele tiden å kunne utvikle og levere bedre, sikrere og mer effektive måter å optimere løsninger til kundene våre på.

Kosan Gas er en del av en internasjonal organisasjon – UGI Corporation. Det er en sterk plattform der vi har mulighet til å dra nytte av eksperter fra store deler av verden. I Norden er Kosan Gas en av de ledende leverandørene, og vi går gjerne foran for å forbedre mulighetene med LPG som energikilde.

Denne video er ikke tilgjengelig, da den inneholder markedsførings- og statistikk-cookies. Dette har du reservert deg mot i dine innstillinger. Klikk for å endre innstillinger for cookies.
Ingen problemer eller bryderi er utgangspunktet for servicen hos våre kunder. Vi gjør det lett for deg å ta en beslutning om å velge LPG som energikilde for ditt energibehov.

Fakta

LPG slipper ut omkring 20% mindre CO2 enn olje

Fordeler

VI GJØR DET LETT FOR DEG Å VELGE LPG

Egne serviceteknikere

Vi har egne serviceteknikere som regelmessig tester og utfører service på gassanlegget samt sørger for at alle sikkerhetskrav oppfylles.

Rådgivning gjennom hele prosessen

Vi hjelper dere hele veien, med teknisk rådgivning, hjelp med prosjektering av anleggsvirksomhet/endringer, hjelp før godkjenning hos myndighetene samt dokumentasjonskrav. Vi ønsker å gjøre det lett for dere å velge LPG som det rette energivalget til virksomheten.

Tilpassede løsninger

Velg det som passer best for din virksomhet. Vi lager sjelden to like løsninger, men tilpasser selvfølgelig etter den enkelte virksomhetens behov. Vårt team med kompetente medarbeidere gir råd hele veien.

Lavere CO2-utslipp – og god økonomi

Virksomheten din kan bidra til et bedre miljø ved å velge LPG som energikilde. LPG har lavere CO2-utslipp enn andre fossile brensler og er et fornuftig valg, også økonomisk.

Teknisk støtte

Du får tilgang til avdelingen for teknisk støtte, som behandler alle spørsmål raskt og effektivt. Du får også tilgang til vakttelefonen, som er bemannet hele døgnet.

Trygg energiforsyning

Med LPG som effektiv, fleksibel og mobil energikilde kan vi love dere en pålitelig og sikker energiforsyning med høy leveransesikkerhet. Vi gir personalet opplæring, slik at de er godt rustet til å håndtere produktene i virksomheten.

Trådløs overvåkning

Overlat planleggingen av gassleveransene dine til oss. Med avansert trådløs overvåkning av gasstanken sørger vi for at dere får løpende leveranser av gas automatisk og at dere aldri går tom. Din sikkerhet for å unngå driftsstopp. 

Sikker håndtering
Dere har mulighet til å delta på opplæringen vår om sikker og effektiv håndtering av LPG, og vi kan tilby virksomhetsrettede kurs.

Klar for å bytte

Kontakt oss og vi kan jobbe sammen for å finne den beste løsningen er i din virksomhet

Kontakt oss

Fakta

Hvorfor kosan gas

Års erfaring

Etter 90 år på markedet er det fremdeles kvalitet, teknisk ekspertise og leveransesikkerhet som er våre kjennetegn. Vi gjør det lett for deg.

Tonn spart CO2

De siste 6 årene har vi ved hjelp av oljekonverteringer hos våre kunder i Norden fjernet over 15.000 tonn CO2, eller tilsvarende drøyt 7.500 færre biler på veiene.

Leveringssikkerhet i hele Norden

100% er målet for leveringssikkerhet hos oss. Grundig planlegging og mange års erfaring. Absolutt leveringssikkerhet kommer ikke av seg selv, og hos oss har det høyeste prioritet.