personvernerklæring

Siste revisjonsdato: 25 mai 2018

Vi innser hvor viktig det er å beskytte personvernet ditt. Følgende Personvernerklæring for nettsted («personvernerklæringen») gir viktig informasjon om ditt personvern i forbindelse med din bruk av vårt nettsted, relatert til innsendelse av dine personlige opplysninger, som for eksempel navn, kontaktopplysninger, alder, biografisk informasjon eller andre personlige opplysninger («personlige opplysninger») via nettstedet, og også i de tilfeller hvor du har gitt samtykke til å motta markedsføringskommunikasjon. Gjennomgå den grundig. Den beskriver hvordan vi, som datakontrollør, innhenter, lagrer, bruker, overfører og offentliggjør disse personlige opplysningene. Din vedvarende bruk av dette nettstedet utgjør ditt samtykke til denne personvernerklæringen og eventuelle påfølgende oppdateringer.

Du kan nå vår databeskyttelsesansvarlige (Data Protection Officer / DPO) ved å kontakt dem på privacy@ugiintl.com.

Tredjeparts nettsteder og dataoverføringer
Denne personvernerklæringen gjelder kun for dette nettstedet. I den grad dette nettstedet tillater deg å koble til eller på andre måter gi deg tilgang til nettstedene til våre datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere eller andre tredjeparter, kan egne personvernerklæringer gjelde for de tilkoblede nettstedene. De separate personvernerklæringene kan inneholde vilkår som er forskjellige fra de i denne personvernerklæringen, og din tilgang til og bruk av slike tilkoblede nettsteder styres ikke av denne personvernerklæringen. Vi frasier oss alt ansvar for din tilgang til og bruk av alle tredjeparts nettsteder.

Formål vi bruker dine personlige opplysninger for
Mens du besøker nettstedet vårt kan du bli bedt om å frivillig oppgi visse personlige opplysninger. I de tilfeller hvor du har gitt samtykke til å motta markedsføringskommunikasjon, bruker vi dine personlige opplysninger til disse formålene. Slike personlige opplysninger gis av deg til oss på frivillig grunnlag, og ved å sende inn dine personlige opplysninger samtykker du til bruken av dem på en måte som er i samsvar med denne personvernerklæringen. Vi behandler dine personlige opplysninger i samsvar med dine forespørsler. Du har retten til å trekke tilbake samtykket når som helst ved å kontakte den datavernansvarlige. Vi bruker dine personlige opplysninger til å (i) utføre våre forpliktelser om å tilby deg produkter og tjenester, (ii) muliggjøre behandling av betalingstransaksjoner (der det er tilgjengelig), og/eller (iii) sende deg reklame- og annonseinformasjon, basert på dine preferanser og med ditt samtykke. Hvis du er kunde hos oss og ønsker mer informasjon om type personlige opplysninger som innhentes og deres tiltenkte bruk, ser du vår personvernerklæring for kunder her.

Informasjon innhentet fra informasjonskapsler og andre teknologier
Nettstedet vårt bruker «informasjonskapsler» og andre teknologier og nettvarder (der det er aktuelt) for å innhente informasjon om deg (pikselkoder og nettvarder er også kjent som rene GIF-er, handlingsflagg eller webtags). En informasjonskapsel er en liten fil bestående av bokstaver og tall som vi lagrer i nettleseren eller på harddisken på datamaskinen din eller din mobile enhet

Vi bruker informasjonskapsler til å:

  • skille deg fra andre brukere av nettstedet vårt; og
  • hjelpe oss med å tilby deg en bedre brukeropplevelse når du bruker nettstedet vårt og la oss forbedre nettstedet

Informasjonskapsler brukes til å innhente informasjon om:

  • din bruk av nettstedet under den nåværende økten og over tid (inkludert nettsidene du viser og filene du laster ned)
  • operativsystem og nettlesertype
  • internettleverandør
  • domenenavn og IP-adresse
  • nettstedet du besøkte før vårt nettsted og
  • koblingen du bruker til å forlate nettstedet vårt

Hvis du er bekymret over å ha informasjonskapsler på datamaskinen din, kan du konfigurere nettleseren til å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en informasjonskapsel blir plassert, som lar deg bestemme om du vil akseptere den. Du kan også slette informasjonskapsler fra datamaskinen din. Innstillingen til hver nettleser er forskjellig. Den beskrives i nettleserens hjelp-meny. Den vil la deg vite hvordan du endrer valg med tanke på informasjonskapsler. Du har også når som helst muligheten til å trekke tilbake samtykket til at vi bruker informasjonskapsler ved å konfigurere nettleseren som beskrevet under:

For Microsoft Internet Explorer, gå til «Verktøy», velg «Alternativer for Internett» og deretter «Personvern».

Mac-brukere som bruker Firefox går til «Innstillinger», velg «Personvern» og deretter «Vis informasjonskapsler».

Windows-brukere går til «Verktøy», velg «Alternativer», deretter «Personvern» og til slutt «Bruk egendefinerte innstillinger for logg».

Hvis du bruker Safari, går du til «Innstillinger» og velg deretter «Personvern».

For Google Chrome går du til «Verktøy», velg «Alternativer» («Innstillinger» for Mac-brukere), deretter «Avansert» og til slutt «Innstillinger for innhold» under Personvern-delen og merk av i «Informasjonskapsler» i dialogboksen «Innstillinger for innhold».

Hvis du velger å blokkere eller slette informasjonskapsler, er det ikke sikkert at visse funksjoner på nettstedet vårt vil fungere helt optimalt. Se https://www.allaboutcookies.org for mer informasjon. Vår Web-side benytter Google Analytics til innsamling og analyse av noe informasjon om deg, denne informasjonen er kryptert og ikke identifiserbar.

 

Offentliggjøring av personlige opplysninger til tredjeparter
Vi kommer ikke til å dele personlige opplysninger innhentet fra deg med tredjeparter for andre formål enn de som støtter våre operasjoner og som nødvendig for å legge til rette for formålet du oppgav disse opplysningene for. I noen tilfeller kan vi dele personlige opplysninger med våre tilknyttede selskaper, kunder eller tredjeparts tjenesteleverandører vi har engasjert for å levere tjenester på våre vegne i forbindelse med driften av virksomheten vår. Disse tilknyttede selskapene, kundene eller tredjeparts tjenesteleverandørene vil kun bruke dine personlige opplysninger for å fullføre formålene som de personlige opplysningene ble innhentet for. Dine personlige opplysninger kan også deles under følgende omstendigheter: (i) hvis vi blir pålagt av politimyndigheter eller offentlige byråer å gjøre det eller for andre forskriftsmessige formål; og (ii) i forbindelse med etterforskninger eller annet arbeid for å hindre ulovlige aktiviteter eller aktiviteter som gjelder offentlig sikkerhet. Vi kan offentliggjøre og overføre dine personlige opplysninger under en sammenslåing eller i forbindelse med salg eller likvidering av selskapsaktiva. Men vi vil kreve at den oppkjøpende organisasjonen vil godta å beskytte personvernet til dine personlige opplysninger i samsvar med denne personvernerklæringen.

Integritet, beskyttelse og oppbevaring av dine personlige opplysninger
Selv om vi forsøker å beskytte dine personlige opplysninger, kan vi ikke garantere sikkerheten til noen personlige opplysninger, og til syvende og sist gir du oss dine personlige opplysninger på egen risiko. Vi bruker kommersielt rimelig innsats og sikkerhetspraksis for å beskytte dine personlige opplysninger og til å bruke sikkerhetstiltak som er utviklet for å beskytte dine personlige opplysninger fra tilgang fra uautoriserte personer. Noen av disse tiltakene inkluderer, men vil kanskje ikke være begrenset til, kryptering, brannmurer og bruk av Secure Socket Layers (SSL).

Vi oppbevarer dine personlige opplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle formålene opplysningene ble innhentet for, som beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er pålagt eller tillatt av loven.

Dine rettigheter
Vi skal gi deg tilgang til dine personlige opplysninger i samsvar med dine juridiske rettigheter slik at du kan be oss om å rette eller oppdatere de personlige opplysningene hvis de er unøyaktige, eller slette dine personlige opplysninger hvis vi ikke er pålagt å oppbevare dem av loven, for juridiske formål, inkludert klagebehandling, eller for et legitimt forretningsformål. Du kan også be om at vi begrenser behandlingen av dine personlige opplysninger. Hvis du ønsker å be om en kopi av dine personlige opplysninger, eller for å gi oss instruksjoner om hvordan du ønsker at de personlige opplysningene dine skal rettes eller oppdateres, sender du en e-post til den datavernansvarlige.

Hvis du ikke er fornøyd med svaret vårt, kan du ta opp din bekymring med den datavernansvarlige eller datatilsynsmyndigheten i landet du bor i.

Avmelding
Hvis du har samtykket til å gi oss dine personlige opplysninger og du senere bestemmer deg for at du vil velge bort vår bruk av dine personlige opplysninger, kan du gjøre dette ved å kontakte den datavernansvarlige.

Barn
Vi innhenter ikke bevisst informasjon fra barn under 13 år (eller tilsvarende juridisk påkrevde høyere alder) og målretter ikke nettstedene våre til barn under 13 år (eller tilsvarende juridisk påkrevde høyere alder). Vi oppfordrer foreldre og verger til å ta en aktiv rolle i sine barns aktiviteter og interesser på nett. Hvis vi oppdager at et barn under 13 år (eller tilsvarende juridisk påkrevde høyere alder) har sendt inn personlige opplysninger på nett uten foreldresamtykke, kommer vi til å ta alle rimelige skritt for å slette slik informasjon fra våre databaser og ikke bruke slik informasjon til noen formål (bortsett fra når det er nødvendig for å beskytte sikkerheten til barnet eller andre som påkrevd eller tillatt av loven). Hvis du blir klar over at vi har innhentet personlige opplysninger fra barn under 13 år (eller tilsvarende juridisk påkrevde høyere alder), kontakter du den datavernansvarlige.

Endringer til denne personvernerklæringen
Vi forbeholder oss retten til, etter eget skjønn, å gjøre endringer til denne personvernerklæringen. Når det gjøres endringer til personvernerklæringen, vil feltet «Siste revisjonsdato» øverst i personvernerklæringen oppdateres følgelig. Endringer til personvernerklæringen trer i kraft når erklæringen legges ut og «Siste revisjonsdato» oppdateres. Vi oppfordrer deg til innimellom å gjennomgå personvernerklæringen for å holde deg informert om eventuelle endringer.