Ekspertise

EGNE TEKNIKKER MED MANGE ÅRS ERFARING med lpg

Helt fra begynnelsen var målet å oppnå lett tilgang til LPG som energikilde. Og det er det fortsatt. I dag er vi mest kjent for våre profesjonelle løsninger til alt fra storindustrien til den lokale håndverkeren. Vi sørger for effektiv og miljøriktig energi til mer enn 5.000 virksomhetskunder.

Kosan Gas er en av Nordens ledende gassleverandører, med LPG som spesialitet. I dag eies vi av det amerikanske energiselskapet UGI Corporation. UGI eier blant annet også AmeriGas Partners, som er USAs største forhandler av LPG.

Erfaring er ikke noe man kan lese seg til. Det finnes ikke i noen lærebok. Det er den kunnskapen vi tilegner oss ved å gjøre ting i praksis – gjennom mange år.

den eneste LPG gassleverandøren på markedet

Som den eneste LPG-leverandøren på markedet bruker vi primært våre egne erfarne teknikere. Det betyr at du har en kontaktperson i alle faser, fra rådgivning og planlegging til praktisk arbeid. En som har inngående kjennskap til installasjonene dine og forstår virksomheten din.

Teknikerne våre er eksperter på LPG, som de arbeider utelukkende med.

Se video om hvordan en tankinstallasjon er bygd opp

Denne video er ikke tilgjengelig, da den inneholder markedsførings- og statistikk-cookies. Dette har du reservert deg mot i dine innstillinger. Klikk for å endre innstillinger for cookies.

Få guide

oljekonvertering gir mening

I guiden kan du bl.a. lese om:

  • Økonomiske fordeler med LPG
  • Miljøfordeler med LPG
  • Skreddersydde løsninger
  • Hvordan bytte fra olje til LPG

Fakta

Kosan Gas har mer enn 80 år på markedet og teknikerne våre har i snitt 23,4 års erfaring

Fakta

Hvorfor kosan gas

Lokal og global

Kosan Gas eies av det amerikanske energiselskapet UGI Corporation. UGI har en solid 135 år lang historie som global energileverandør og markedsfører i dag energiprodukter i 18 land.

Profesjonell partner

Ingen to løsninger er like. Vi setter oss inn i nettopp deres bedrift for å garantere en tilpasset løsning som optimerer deres energiforbruk. Utnytt fordelene på markedet og dra nytte av våre eksperter og erfaring. Vår kunnskap er deres garanti og sikkerhet for en riktig løsning.

Revisjon av LPG-tank

Vi har bygd en spesiell mobil trailer for miljøvennlig sisternetømming - SLURC (Smart Gas Liquifying Unit and Requalification Concept). Med den tømmer og kondenserer vi den flytende petroleumsgassen (LPG) fra tanken din samtidig som SLURC utgjør en gasstilførsel for produksjonen mens arbeidet utføres.

Serviceavtale

En serviceavtale kan tilpasses til nettopp deres bedrifts behov. Vil tilbyr vedlikehold av anlegg og utstyr slik at det alltid fungerer optimalt. Vi letter forvaltning og drift, og garanterer at installasjoner, utstyr og lagring følger gjeldende regler.

Skreddersydde løsninger

Alle prosjekter leveres som skreddersydde løsninger med Kosan Gas som prosjektleder. Vi kalkulerer, installerer og utfører regelmessige sikkerhetsinspeksjoner av deres LPG-anlegg. I tillegg gir vi deres medarbeidere opplæring i sikker bruk av LPG.

Teknisk ekspertise

Et team av dedikerte og kompetente teknikere sikrer den best mulige løsningen for nettopp deres bedrift. Med fokus på optimering, driftssikkerhet og med omtanke for miljøet står de i spissen for at dere får en optimal energiløsning.