Bytt til LPG energi og spar

LPG er BEDRE FOR ØKONOMIEN OG MILJØET

LPG er et fantastisk og allsidig brensel med høy effektivitet. Mange virksomheter som blant annet bruker olje til oppvarming eller produksjon, kommer til å oppleve bedre priser og et produkt som er bedre for miljøet. I de fleste tilfeller gir konvertering til LPG store besparelser på energikostnadene og reduserer utslippet av skadelige partikler i atmosfæren.

I tillegg til at det er et bedre miljømessig valg, vil man med en installasjon med LPG også oppnå reduserte drifts- og vedlikeholds-omkostninger samt øke levetiden på utstyr og installasjoner.

Få tilgang til prismodeller som passer til din virksomhet.

Spar penger på brenselet

Den økonomiske besparelsen ved å bytte fra olje til LPG ligger på rundt 10-15%, avhengig av dagens forbruk, prisen på LPG og olje i nærområdet og krav til installasjonen.

Reduser det totale energiforbruket

Ved å montere spesielt energibesparende utstyr på en kjele – for eksempel en matevannsforvarmer og/eller en Economizer – kan dere redusere det totale energiforbruket, målt i kilowattimer.

Skån miljøet og kjelen

LPG inneholder mindre svovel enn olje. Det gir en renere forbrenning og krever mindre vedlikehold av kjelen. I tillegg slipper LPG ut rundt 20 % mindre CO2 enn olje.

Referanseprosjekt

KOSAN GAS SIKRER EFFEKT I DE KALDE PERIODER

Når Statkraft Varme i Trondheim har behov for ekstra effekt på grunn av lave temperaturer, utgjør Liquefied Petroleum Gas (LPG) en del av spisslastforsyningen. Den kalde perioden varer normalt fra oktober til mai. Det historiske forbruket deres har variert fra 3.000-8.000 tonn per sesong - avhengig av temperaturen og lengden på vinteren.

– Det er på grunn av de store variasjonene i forbruket som gjør at leveransesikkerhet og leveringskapasitet er viktig for oss, sier Snorre Gangaune, Senior Energiinnkjøper i Statkraft Varme AS.

bestill en gratis energiberegning

Vil du vite hvor mye virksomheten din kan spare på å bytte fra olje til LPG? Lad os gå gjennom det eksistrende kjeleanlegget og gjøre et overslag på økonomiske og miljømessige gevinster

Commercial Manager, Norway/Sweden

Morten Lunner

M. 9452 1738
morten.lunner@kosangas.no

 

Key Account Manager

Truls Isaksen

M. 4695 2622
truls.isaksen@kosangas.no