VILKÅR FOR MOTTAK AV NYHETSBREV

Hvem sender ut nyhetsbrevet?
Nyhetsbrevet er en tjeneste som tilbys av Kosan Gas til private og bedriftskunder.
Våre fullstendige virksomhets- og kontaktopplysninger:

Kosan Gas Norge AS
Brynsveien 2-4
0667 Oslo
VAT No. 884 070 422

Vi kan kontaktes innenfor våre åpningstider mandag–fredag kl. 8.00–16.00 og via e-postadressen mail@kosangas.no, www.kosangas.no eller telefon: 2288 3070.

Hvilke opplysninger samler vi inn?
Som utgangspunkt samler Kosan Gas bare inn navnet og e-postadressen du har oppgitt. Det er det vi trenger for å kunne sende deg nyhetsbrev.

Vårt IT-system samler inn opplysninger om din bruk av nyhetsbrevet – blant annet om nyhetsbrevet blir åpnet, hvor lang tid e-posten/nyhetsbrevet er åpent, om det blir klikket på lenken samt når e-posten/nyhetsbrevet slettes.

I tillegg må du være oppmerksom på at hvis du klikker på lenker i nyhetsbrevet til hjemmesiden vår, kan vi samle inn ytterligere opplysninger om deg hvis du aksepterer at hjemmesiden vår bruker informasjonskapsler Les Kosan Gas' policy for informasjonskapsler her.

Hva bruker vi opplysningene dine til?
Når du melder deg på nyhetsbrevet vårt, bruker vi e-postadressen din til å sende ut nyhetsbrev, tilbud, konkurranser, tips og gode råd og annet markedsføringsmateriale. Vi kan i tillegg bruke e-postadressen din til å sende ut orienterings-e-poster om vår bedrift eller om nyhetsbrevet. Utover dette bruker vi ikke e-postadressen din.

Vi gjør imidlertid oppmerksom på at vi i andre sammenhenger kan ha samlet inn de samme opplysningene, og at vi i disse tilfellene kan bruke dem til det formålet de er innsamlet til.

Opplysningene vi ellers samler inn om din bruk av nyhetsbrevet, bruker vi til å forbedre vår tjeneste, slik at vi i fremtiden blir enda bedre til å målrette og tilpasse innholdet vårt. Opplysninger om bruken av nyhetsbrevet bruker vi i tillegg til statistiske formål i anonymisert form.

Dine opplysninger behandles fortrolig og sikkert
Vi oppbevarer dine opplysninger fortrolig og sikkert. Vi har implementert de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhetsforanstaltninger mot at dine opplysninger ubevisst eller ulovlig slettes, mistes eller forringes, samt mot at de kommer til kjennskap for uvedkommende, misbrukes eller på annen måte behandles i strid med personopplysningslovgivningen.

Vi bruker en underleverandør til vår drift av IT. Vi har sikret at vår IT-leverandør er underlagt samme forpliktelse, og at de kun handler på vår instruks.

Hvor ofte sender vi ut nyhetsbrev?
Vi sender ut nyhetsbrev eller andre henvendelser når vi mener at vi har noe viktig eller nytt å fortelle deg. Nyhetsbrevet kommer ikke ut med jevne mellomrom, og det vil derfor variere hvor ofte vi sender ut nyhetsbrev osv.

Endring eller rettelse i dine kontaktopplysninger
Du kan når som helst avmelde deg nyhetsbrevet. Når du har avmeldt deg, mottar du ikke mer fra oss, med mindre du har gitt annet samtykke til at vi kan henvende oss til deg.

Du kan når som helst avmelde deg nyhetsbrevet ved å klikke på “Avmeld”-koblingen som finnes i hvert nyhetsbrev du får fra oss. Les Kosan Gas' personopplysningspolicy her.

Hvor lenge oppbevarer vi de innsamlede opplysningene?
Vi oppbevarer og behandler de innsamlede opplysningene så lenge du er meldt på nyhetsbrevet.